facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

ASUS Republic of Gamers CES 2023’te yeni ürünlerini tanıttı!

CES 2023 kapsamında tanıtılan 540 Hz Swift ekran; AMD, Intel ve NVIDIA’nın en yeni chipsetleri; WiFi 7 teknolojisi ve oyunculara yönelik inanılmaz ekipmanlarla performans zirveye çıkıyor.

ÖNEMLİ NOKTALAR

  • Hızlı demek yetmez: İnanılmaz derecede hızlı ROG Swift Pro PG248QP 540 Hz ekran ve ilk ROG 27 inç 1440p ROG Swift OLED PG27AQDM modeli ile etkileyici görüntüler.
  • Oyunculara yönelik inanılmaz ROG ekipmanları: Dünyanın ilk dört bant WiFi 7 router’ı Rapture GT-BE98; Harpe ve Hone Ace Aim Lab modelleri, Azoth, Raikiri Pro, Destrier Ergo

ASUSRepublic of Gamers (ROG), CES 2023 için düzenlediği For Those Who Dare: Maxed Out adlı sanal lansman etkinliğinde performans odaklı özel ürünlerini duyurdu. ROG, etkinlikte birçok ürünün ilk tanıtımlarını gerçekleştirdi. Duyurulan ürünler arasında inanılmaz hızlı ve etkileyici ekranlar, en son nesil işlemciler ve ekran kartlarıyla donatılan güçlü dizüstü bilgisayarlar, her zamankinden bile hızlı router’lar ve en üst düzey oyun sistemlerini tamamlayan çeşitli çevre birimleri yer aldı. Tanıtılan yenilikçi ürünler arasında ROG Swift Pro PG248QP ve ROG Swift OLED PG27AQDM oyuncu monitörleri, ROG Azoth oyuncu klavyesi, ROG Raikiri Pro PC oyun kumandası, ROG Destrier Ergo oyuncu koltuğu ve daha fazlası bulunuyor.

ROG etkinlikte ayrıca gelecekte oyuncuları nelerin beklediğini de gözler önüne serdi. Akıcı oyun deneyimini yeniden tanımlayan, 540 Hz ile dünyanın en hızlı oyuncu monitörü ROG Swift Pro PG248QP ve son derece yüksek 240 Hz yenileme hızı ile 0,03 ms tepki süresi sayesinde etkileyici görüntüler, hızlı bir panel ve anında tepki sunan ilk 27 inç 1440p OLED ROG monitör modeli ROG Swift OLED PG27AQDM bunun en büyük örnekleri oldu.

Bu modellere ek olarak ROG dünyanın ilk dört bant WiFi 7 oyuncu router’ı ROG Rapture GT-BE98’i de tanıttı. 25.000 Mbps’e ulaşan hıza sahip bu model bir önceki nesilden %160 daha hızlı ve %20 daha yüksek maksimum veri aktarım hızı sunuyor. ROG ayrıca, ekipmanlarını kurcalamak isteyen kullanıcılara birinci sınıf özelleştirme seçenekleri sunan, %75 boyutlu yeni oyuncu klavyesi ROG Azoth’u tanıttı. Bu yıl ROG ve dünyanın her yerinden milyonlarca FPS oyuncusunu eğiten Aim Lab bir kez daha iş birliği yaparak e-spor oyunculuğunda çıtayı yükselten yeni çevre birimleri geliştirdi. Bunlar arasında ROG Harpe Ace Aim Lab Edition oyuncu mouse’u ve ROG Hone Ace Aim Lab Edition oyuncu mouse pad’i yer alıyor. Bunların yanı sıra sınırsız kişiselleştirme olanağı sunan ROG Raikiri Pro PC oyun kumandası ve çok yönlü ROG Destrier Ergo oyuncu koltuğu da tanıtıldı.

Sanal lansman etkinliğinde ve sanal ASUS CES etkinliğinde tanıtılan tüm ürünler ve çok daha fazlası Las Vegas’taki The Venetian Expo’da Toplantı Salonu #3002’de 4 Ocak 2023 tarihinde yerel saatle 10:00-18:00 arasında ve 5-7 Ocak tarihlerinde yerel saatle 09:00-18:00 arasında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Hızlı demenin yetersiz kaldığı, ezber bozan ekranlar

Asus Republic Of Gamers Ces 2023te Yeni Urunlerini Tanitti 20230104 2

ROG Swift Pro PG248QP: Dünyanın 540 Hz oyuncu monitörü

ROG Swift Pro PG248QP dünyanın ilk 540 Hz oyuncu monitörü unvanına sahip. Bu performans noktasına yeni esports TN (E-TN) teknolojisiyle ulaşıldı. Standart TN panellere göre %60 daha yüksek tepki hızı sunan bu teknoloji son derece yüksek yenileme hızlarıyla muhteşem net görüntüler oluşturuyor. Uzatılabilen ve kilitlenebilen klipslere sahip yeni stant tasarımı, monitörün tabanda daha az yer kaplamasını sağlayarak profesyonel oyunculara masalarının üzerinde daha fazla boş yer bırakıyor.

Son derece yüksek 540 Hz (hız aşırtmalı)yenileme hızına sahip bu 24,1 inç FHD (2560×1440) oyuncu monitörü profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlandı. Modeldeki G-SYNC işlemcide bulunan yerleşik NVIDIA Reflex Analyzer, en iyi oyun deneyimini sunmak için uçtan uca sistem gecikmesini ölçüyor. Ayrıca, yerleşik ESS-DAC da çevresel ses etkisi yaratarak silah ve ayak seslerini zenginleştirip seste neredeyse sıfır gecikme sunuyor.

Asus Republic Of Gamers Ces 2023te Yeni Urunlerini Tanitti 20230104 3

ROG Swift OLED PG27AQDM: 1440p üst seviye monitör

ROG Swift OLED PG27AQDM, 240 Hz yüksek yenileme hızına ve 0,03 ms tepki süresine sahip ilk ROG 1440p OLED oyuncu monitörü. Her tür ışık altında daha iyi bir kullanım deneyimi için yansımaları azaltan mikro dokulu kaplamaya sahip bu model 1000 nit maksimum parlaklığa ulaşıyor[i].

İz kalma sorununu en aza indirmek için modeldeki soğutma sisteminin termal tasarımı da büyük ölçüde iyileştirildi. İç dizilimi değiştirilen üründe soğutmayı güçlendiren özel bir soğutma bloğu var. Ürün içindeki hava akışı daha iyi hale getirilirken üstteki genişletilmiş havalandırma açıklıkları ısıyı daha iyi uzaklaştırıyor. Isı ayrıca monitörün arka tarafında daha eşit bir şekilde dağıtılıyor. Bu yeni modelin ortalama sıcaklığı diğer 27 inç OLED oyuncu monitörlerine kıyasla %5 daha düşük. Akıllı voltaj optimizasyonu her piksele uygulanan voltajı tek tek kontrol ederek tutarlı bir parlaklık sağlıyor. ROG bu modelde OLED parlaklığı, voltaj seviyesi ve çalışma sıcaklığı arasındaki uyumu sağlamak için panel üreticisiyle yakın bir çalışma yürüttü. Panel için geliştirilen akıllı bir algoritma sıcaklık değişimine göre voltajı düzenleyerek panel genelinde parlaklığın tutarlı olmasını sağlıyor.

ROG Swift OLED PG27AQDM ayrıca beyaz renkli pencereler hızla değiştiğinde bile parlaklık düzeyini eşit tutan Tek Tip Parlaklık özelliğine sahip. Yeni DisplayWidget Center yazılımı ise sahip olduğu kullanışlı arayüzde mouse ile sistem işlevlerini ve OLED ayarlarını değiştirme imkanı veriyor.

Etkileyici çevre birimleri ve router’lar, hepsi en üst seviye

Asus Republic Of Gamers Ces 2023te Yeni Urunlerini Tanitti 20230104 4

ROG Rapture GT-BE98: Dünyanın ilk dört bant WiFi 7 oyuncu router’ı

ROG Rapture GT-BE98 dünyanın ilk dört bant Wi-Fi 7 oyuncu router’ı. 6 Ghz bandında 320 Mhz kanal desteğiyle gelen WiFi 7’nin tüm potansiyelinden yararlanan bu router, bir önceki nesilden %160 daha yüksek hızlara ulaşabiliyor. Ayrıca aktarımlara daha fazla veri yükleyebilen 4K QAM modülasyonu sayesinde maksimum veri aktarım hızları da %20 daha yükseliyor ve 25.000 Mbps gibi inanılmaz seviyelere ulaşıyor. Multi-Link Operation ve Multi-RU Puncturing adlı iki yeni devrim niteliğindeki özellik sayesinde GT-BE98 çok daha verimli ve güvenilir kablosuz bağlantılar oluşturuyor.

Birden fazla bağlantıyla çalışma olanağı sunan Multi-Link Operation özelliği, aynı anda farklı bantlar üzerinden aktarım yaparak cihazın performansını artırıyor, gecikme süresini düşürüyor ve güvenilirliği artırıyor. Multi-RU Puncturing özelliği ise geniş kanalların bant genişliğini bölümlere ayırarak kalan bant genişliğinde paraziti önlüyor ve verimliliği artırıyor.

Oyuncular yüksek bant genişliği gerektiren görevlerde bir adet 10 Gbps WAN/LAN bağlantı noktası ve iki adet 10 Gbps LAN bağlantı noktasıyla 10 kata kadar daha yüksek veri aktarım hızlarının tadını çıkarabiliyor. Büyük evlerde yaşayan oyuncular ise ASUS RangeBoost Plus’ın sunduğu geniş sinyal menzili ve kapsama alanından yararlanabiliyor. ROG’ye özgü üç katmanlı oyun hızlandırma da fantastik oyun deneyimleri yaşatıyor.

Asus Republic Of Gamers Ces 2023te Yeni Urunlerini Tanitti 20230104 5

ROG ve Aim Lab iş birliği: E-spor oyunculuğunda çıta yükseliyor

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Oyuncu Mouse’u

ROG ve dünyanın her yerinden milyonlarca FPS oyuncusunu eğiten Aim Lab iş birliği yaparak oyuncuların gerçek potansiyelini ortaya çıkarmalarına yardımcı olacak yeni çevre birimleri geliştirdi.

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition kablosuz oyuncu mouse’u e-sporcular ve iddialı oyun profesyonelleri için tasarlandı. Rekabetçi FPS oyunları için tasarlanan bu 54 gramlık son derece hafif mouse’un her iki elle de kullanılabilen biçimi Aim Lab bünyesindeki e-spor profesyonelleriyle birlikte geliştirildi. Avuç içine en uygun desteği sunan ve sabit durabilen bu mouse oyunculara sıkı tutuşla daha iyi kontrol sağlıyor. Bu efsanevi iş birliği ayrıca Aim Lab Settings Optimizer özelliğinin de ortaya çıkmasını sağladı. ROG Harpe Ace modeline özel bu Aim Lab yazılım özelliği oyuncuların mouse ayarlarını kendi güçlü yanlarına ve performanslarına göre en uygun şekilde ayarlamalarını sağlıyor.

Bu mouse ayrıca kablolu USB, düşük gecikme süreli 2,4 Ghz RF ve Bluetooth olmak üzere üç farklı bağlantı modu sunuyor ve üç ayrı cihaza bağlanabilmesiyle de benzersiz bir esneklik sağlıyor. ROG SpeedNova kablosuz bağlantı teknolojisi 2,4 Ghz RF modundayken düşük gecikme süreli, güvenilir kablosuz performans ve uygun enerji verimliliği sunuyor. Sık kullanılan mouse ayarları mouse düğmelerine farklı kombinasyonlarla basılarak doğrudan ayarlanabiliyor. Böylece oyuncular her yerde ince ayar yapabiliyor. ROG Micro Anahtarlar 70 milyon tıklama boyunca tutarlı ve kontrol altında bir kullanım hissi veriyor. Tüm bunlara ek olarak, bu model tutuş sağlamak ve şıklık katmak için bir dizi kaydırmaz bant ile geliyor.

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Oyuncu Mouse Pad’i

Büyük boyutlu oyuncu mouse pad’i ROG Hone Ace Aim Lab Edition Aim Lab X ROG 360’ın FPS oyuncularına hassasiyet ve tutarlı nişan alma becerisi katma amacına uygun olarak tasarlandı. Hone Ace’te en uygun sürtünmeyi sunan bir hibirt kumaş yüzey; su, yağ ve toz tutmaz bir koruyucu nano kaplama ve oyunlarda rahatlık sağlayan uygun miktarda yastıklı, yumuşak, kaymaz kauçuk taban bulunuyor.

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition ve ROG Hone Ace Aim Lab Edition ile birlikte ROG Falchion Ace %65 oyuncu klavyesi şimdi ROG’nin e-spor oyuncularının her yerde en iyi performansı sergilemesini hedef alan Ace koleksiyonunun birer parçası oldu.

Asus Republic Of Gamers Ces 2023te Yeni Urunlerini Tanitti 20230104 6

ROG Azoth Oyuncu Klavyesi: Oyuncu klavyesinde özelleştirmenin zirvesi

ROG Azoth Gaming Keyboard birinci sınıf özelleştirme olanaklarına sahip %75 boyutlu bir kablosuz oyuncu klavyesi. Silikon contalı montaj tasarımına ve üç katmanlı baskı emiciliğe sahip, çalışırken takılıp çıkarılabilir, fabrikada önceden yağlanmış ROG NX mekanik anahtarlar; ROG klavye sabitleyicileri, ROG PBT çift kalıplı tuş başlıkları ve anahtar yağlama kiti ile oyuncular benzersiz ve mükemmel bir klavye deneyimi yaşayacak. ROG Azoth’ta ayrıca kullanışlı kontrollere sahip bir OLED ekran, üç farklı bağlantı modu, 2,4 Ghz modunda devreye giren SpeedNova kablosuz bağlantı teknolojisi ve macOS desteği bulunuyor.Oyuncular aynı anda üç cihaza bağlanmak için Bluetooth’tan yararlanabiliyor. ROG SpeedNova kablosuz bağlantı teknolojisi 2,4 Ghz RF kablosuz modunda 2000 saatten uzun süre düşük gecikme süreli oyun deneyimi sunuyor (OLED ve RGB kapalıyken). Klavye ayrıca USB kablosuyla da bağlanabiliyor. Farklı yüksekliklerdeki iki çift ayak da klavyenin üç ayrı açıyla durmasını sağlıyor.

Asus Republic Of Gamers Ces 2023te Yeni Urunlerini Tanitti 20230104 7

ROG Raikiri Pro PC oyun kumandası: Sınırsız kişiselleştirme olanağı

Xbox®  sertifikalı ilk üç modlu oyun kumandası olan ROG Raikiri Pro PC oyun kumandası, oyunculara Bluetooth, 2,4 GHz RF veya USB kablosu ile bağlanma seçenekleri sunuyor. Bu özelliğiyle Raikiri Pro; masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda ve yeni nesil Xbox oyun konsollarında mükemmel sonuç veriyor. ROG Raikiri Pro oyuncuların ihtiyaç duyduğu tüm komutları ve özelleştirme seçeneklerini çok yakına getiriyor. Oyuncular Raikiri Pro’yu yerleşik OLED’e eklenebilen özel görsellerle, metinlerle veya animasyonlarla kendilerine özel hale getirebiliyor. Ayrıca, bu ekranda şarj durumunu, mikrofon sesini ve profil işaretlerini görebiliyorlar. Raikiri Pro’nun üst tarafındaki iki düğmeyle kullanıcılar oyun sırasında kumanda profilleri arasında geçiş yapabiliyor. Arkadaki dört adet sol ve sağ düğmeler de kısayollar veya kumanda kolu hassasiyeti gibi oyun içi komutları için programlanabiliyor. Oyuncular titreşimi, ölü noktaları ve diğer özellikleri Armoury Crate uygulamasından yapabiliyor. Dahası, fiziksel tetik kilitleri oyuncuların hem sol hem sağ tetiğin ne kadar hareket edeceğini ayarlamasını sağlıyor. Üründe ayrıca olağanüstü sesler sunan yerleşik ESS  DAC,  3,5 mm kulaklık jakı ve ses kesme düğmesi yer alıyor.

Asus Republic Of Gamers Ces 2023te Yeni Urunlerini Tanitti 20230104 8

ROG Destrier Ergo Oyuncu Koltuğu: Her durumda ergonomik

ROG Destrier Ergo Gaming Chair her açıdan rahat, yepyeni bir oyuncu koltuğu. Gelecekten gelen bir robotu andıran tasarımı ve çok kapsamlı ayarlanabilen yapısıyla bu ürün oyun oynarken maksimum rahatlığa erişmeyi sağlıyor. Sağlam alüminyum çerçeve, nefes alabilen file ve rahat PU köpükten üretilen ürün üst düzey destek ve konfor sunuyor. Kafa ve bel desteği ve lüks PU kol destekleri mobil oyunlar için yükseltilmiş özel bir moda da sahip. Ayrıca oyuncuları dikkat dağıtıcı şeylerden koruyup oyun atmosferine sokmak için çıkarılabilir akustik paneller de bulunuyor.

ROG CES 2023 etkinlik sitesi: https://rog.asus.com/event/ces

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition: https://rog.asus.com/mice-mouse-pads/mice/wireless/rog-harpe-ace-aim-lab-edition-model/

ROG Hone Ace Aim Lab Edition: https://rog.asus.com/mice-mouse-pads/mouse-pads/rog-hone-ace-aim-lab-edition-model/

ROG Azoth: https://rog.asus.com/keyboards/keyboards/compact/rog-azoth-model/

ROG Swift OLED PG27AQDM: https://rog.asus.com/articles/gaming-monitors/rog-swift-oled-pg27aqdm-intro/

ROG Swift Pro PG248QP: https://rog.asus.com/articles/gaming-monitors/rog-swift-pro-pg248qp-intro/

ROG Raikiri Pro: https://rog.asus.com/controllers/rog-raikiri-pro-model/ROG Destrier: https://rog.asus.com/apparel-bags-gear/gear/rog-destrier-ergo-gaming-chair-model/


Tüm oyunları doya doya oynayabilmek için en iyi bilgisayarlar ve ekipmanları buradan inceleyebilirsiniz!

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın