facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

Cities Skylines 2 Duyuruldu!

Yeni şehir inşa oyunu Cities Skylines 2 sadece Playstation 5, Xbox Series X/S ve PC özelinde olacak.

Oyun geliştiricisi Colossal Order ve yayıncı firma Paradox Interactive 2015 yılının Cities Skylines oyununun devamı niteliğindeki Cities Skylines 2’yi duyurdu.

Geçtiğimiz günün Paradox Announcement Show 2023 etkinliğindeki duyurulara göre, Cities Skylines 2 eski nesil konsolları geride bırakarak sadece PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’ye çıkış yapıyor. Devam oyununun 2023 yılı içerisinde çıkış yapması bekleniyor.

Paradox’un dediğine göre Cities Skylines 2, orijinalindeki zorlayıcı ama zevkli ve fanların oldukça beğendiği şehir inşa mekaniklerini geliştirip çeşitlendiriyor, tam donanımlı ulaşım ve ekonomik sistemler ekliyor, onlarca inşa ve kişiselleştirme seçenekleri sunuyor ve modlanmaya tamamen açık bırakıyor.

Oyuncular diledikleri şekilde inşa etmekte serbest. İsterseniz küçük bir kasaba inşa edin isterseniz kocaman bir metropol şehir. Paradox’un paylaştığı ipuçlarına göre Cities Skylines 2 gelmiş geçmiş en gerçekçi şehir simülasyon oyunu olacak.

YouTube video
Cities Skylines 2 Duyuruldu 20230307 2

Cities Skylines ilk olarak 2015 yılında PC ve Mac için çıkış yapmıştı ve tabii sonrasında PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve hatta Stadia’ya bile gelmişti. Oyuna aynı zamanda birçok DLC genişletmeleri ve büyük güncellemeler de geldi. Bunlardan birkaçı Cities Skylines After Dark, Cities Skylines Snowfall, bir doğal afet DLC’si ve daha fazlası. Orijinal oyun geçtiğimiz zamanlarda PS5 ve Xbox Series konsolları için bir geliştirilmiş versiyon güncellemesi de aldı.

Oyun, inşa etmenin verdiği keyiften çok daha fazlasına sahip. Gerçekten etkileyici ve çoğu zaman güzel bir simülasyon. Birçok yapay zeka insan kocaman bir şehirde işlerine doğru yola koyuluyor.

Tüm oyunları doya doya oynayabilmek için en iyi bilgisayarlar ve ekipmanları buradan inceleyebilirsiniz!

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın