facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

John Wick Bölüm 4 ön gösterimine BG Film iş birliği ile Gaming.Gen.TR ev sahipliği yaptı!

John Wick Bölüm 4 filmini global vizyon tarihinden 4 gün önce seyirci ile buluşturan Gaming.Gen.TR ve BG Film 20 Mart Pazartesi günü Metropol AVM Cinematica’da buluştu. Gaming.Gen.TR bünyesindeki influencerlar ve özel gösterim çekilişini kazanan şanslı takipçiler ile 190 kişi katılım gösterdi.

YouTube video

Daha önce gişe rekorları kıran John Wick efsanesi geri döndü!

Öncelikle bizim nefesimizi çoktan kesmiş John Wick Bölüm 4  filminin konusundan bahsetmek istiyorum. Ardından ekibimizin ve benim John Wick Bölüm 4’te heyecanımıza heyecan katan bazı güzel nokalarını sizlerle paylaşacağım.

Merak etmeyin bu yazıda SPOILER YOK 😊 içiniz rahat bir şekilde okumaya devam edebilirsiniz. “John Wick 4, büyük suç örgütünü yenmeye çalışırken yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda olan John Wick’in hikayesini konu ediyor. John Wick, Yüksek Şura olarak bilinen suç örgütünü yenmenin bir yolunu keşfeder. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce, dünya çapında güçlü ittifaklar kuran ve John’un eski arkadaşlarını düşmana çeviren yeni düşmanı The Marquis’le yüzleşmesi gerekiyor. John, hayatta kalmak istiyorsa becerilerinin sınırlarını zorlamak zorundadır.”

Bugüne kadar yüksek şura tarafından kovalanan John Wick kaçmanın bir sonuca ulaştırmadığını fark eder ve bu sefer o yüksek şuranın peşine düşer diyebiliriz.

Önceki serilerin de yönetmenliğini üstlenen ve büyük bir heyecan ile John Wick Bölüm 4’ün de yönetmenlik koltuğuna oturan Chad Stahelski serinin yeni filmini bir üst seviyeye çıkarmış diyebiliriz. Chad, “BÖLÜM 4 bizi heyecan verici yeni bir yola sokuyor.” diyor.

John Wick Chapter 4’te Mr. Wick’in yeni ve kimi zaman beklenmedik yanlarına şahit olduk. John Wick ile şaşırtıcı bağlantıları olan pek çok yeni karakterle de tanışmış olmak bizi oldukça tatmin etti. Aksiyonun yanı sıra, kardeşlik ve umut gibi konularla da karşı karşıya geldiğimiz John Wick Chapter 4 filminde önceki filmlerde yaşanan olayların ve karakterlerin de daha çok içine girebildik diyebilirim.

Tabii ki filmin baş yapımcılığını üstlenen Keanu Reeves şunları ekliyor: “Önceki John Wick filmlerinin dünyasını çok eğlenceli ve beklenmedik gelişmeler ve karakterlerle genişletiyoruz. Ayrıca John Wick aksiyonununda yeni seviyelere çıkıyor ve yeni silahlarla tanışıyoruz. Güçlü Amerikan arabaları da geri dönüyor!” Paris’te araçlı aksiyon sahneleri gerçekten soluk kesiciydi.

Prodüksiyon hakkında bir bilgi vermek gerekirse. Scott Rogers liderliğindeki beş dublör koordinatörü / dövüş koreografı, önceki John Wick filmlerinin dört katı olan, 14 adet aksiyon sahnesini ile karşılaştık! Ayrıca prodüksiyon için Japonya, Fransa, Bulgaristan, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nden dublör ekipleri getirildi.

Dscf4397
Dscf4462

Film 2 saat 49 dakikalık süresi ile de serinin en uzun filmi olan John Wick Chapter 4 izleyenlerin oldukça beğenisini kazandı.  New York, Ürdün, Japonya ve Paris’te geçen filmde aynı zamanda her zaman merak ettiğimiz yüksek şura üyelerini daha yakından tanıma şansı buluyoruz. Özellikle Osaka Continental’inin sahne dekorasyonlarına ve ambiyansına hayran kaldık.

Tamı tamına 14 aksiyon sahnesi izlediğimiz filmde heyecan her zaman doruktaydı. En çok beğenimizi kazanan sahnelerden biri eski serilere göre farklı bir çekim stiline sahip olan Fransız apartmanında tanrısal bakış açısı ile çekilen aksiyon/dövüş sahnesiydi. Twelve minutes oyununa benzettiğimiz çekim tarzı bizi gerçekten etkiledi.

20 Mart Pazartesi günü Metropol AVM Cinematica’da BG Film ve Gaming.Gen.TR işbirliği ile gerçekleştirilen ön gösterime 190 kişi katılım gösterdi.

Gaming.Gen.TR bünyesindeki influencerlarımıza verdiğimiz özel ön gösterim sinema biletlerimizle gerçekleştirdiğimiz çekilişi kazanan şanslı takipçilerimizin de katılımı ile oldukça keyifli ve heyecanlı bir akşam geçirdik. 19:30’da kapı açılışı gerçekleşen etkinliğimizde film başlangıç saati 21:00’a kadar ikramlarımız ve fotoğraf çekimlerimiz devam etti. Ardından popcornlarımızı kapıp sinema salonuna geçiş yaptık.

Dscf4453
Dscf4408
John Wick Continental Coin Replica 3d Model C4d Max Obj Fbx Ma Lwo 3ds 3dm Stl 2521645 O 1
John Wick Continental Coin

170 ADET LİSANSLI JOHN WICK CONTINENTAL COIN DAĞITILACAK!

John Wick Bölüm 4 özel ön gösterime gelemediyseniz eğer film Türkiye’de 22 Mart günü vizyona girecek. Kaçırmamanızı şiddetle öneriyoruz. Ayrıca ön gösterime gelemediği için üzülen takipçilerimiz için de güzel bir haberimiz var. Belirlediğimiz influencerlarımız ile tamı tamına 170 adet lisanlı John Wick  Continental Coin ve John Wick poster hediyesi çekilişleri düzenlemeye devam edeceğiz, yani üzülmeyin, takipte kalın. 😊

Bizlerden ve etkinliklerimizden daha çok haberdar olmak istiyorsanız bizleri twitter ve instagram sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz! 🙂

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın