facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

ASUS Republic of Gamers, Ryujin III hepsi bir arada CPU soğutucu serisini duyurdu

ASUS Üst seviye Intel ve AMD işlemciler için termal performansta çığır açan özellikler

Asus Republic Of Gamers Ryujin Iii Hepsi Bir Arada Cpu Sogutucu Serisini Duyurdu

ÖNEMLİ NOKTALAR

  • 3,5 inçlik LCD panel gerçek zamanlı performans verilerini gösteriyor ve kişiye özel GIF animasyonlar için iki kat daha fazla depolama alanına sahip.
  • 3 fazlı motora sahip 8. nesil Asetek pompa birinci sınıf soğutma performansı, daha fazla akış, daha düşük özdirenç ve daha az gürültü sunuyor.
  • Genişletilmiş Eksen Teknolojili fan anakartın voltaj regülatör modüllerinde hava akışını artırıyor
  • ARGB sürümünde papatya dizilimi şeklinde kullanılabilen ve kolayca kurulabilen birinci sınıf ROG manyetik fanlar bulunuyor. Gen 2 LED’ler ise kullanıcıların kendilerine özgü ışık efektleri oluşturmasını sağlıyor.

ASUSRepublic of Gamers (ROG), altı farklı modelden oluşan yeni ROG Ryujin III serisi hepsi bir arada CPU soğutucularını duyurdu. 8. nesil Asetek pompa, daha geniş tümleşik pompa fanı ve 240 mm veya 360 mm büyüklüğünde radyatör ile bu modeller CPU sıcaklığını zorlanmadan kontrol altında tutmaya hazır. Üç farklı stil seçeneğiyle gelen bu ürünler her tür zevke hitap ederken, 3,5 inçlik LCD ekran ise kullanıcıların bilgisayarlarını benzersiz bir şekilde biçimlendirmelerine imkan veriyor.

Asus Republic Of Gamers Ryujin Iii Hepsi Bir Arada Cpu Sogutucu Serisini Duyurdu 2

Üç benzersiz görünümle iddialı tasarım

ROG her sistemin stiline mükemmel uyan bir ROG Ryujin III soğutucu olması için çeşitli yeni sürümler hazırladı. ROG tamamen beyaz renk bir sistemin saflığını seven kullanıcılara Ryujin III 240 ARGB White Edition ve Ryujin III 360 ARGB White Edition modellerini sunuyor. Bu modeller RGB LED aydınlatmayı benzersiz bir şekilde yansıtıyor. Klasik siyahtan vazgeçmeyenler ise ROG Ryujin III 240 ARGB ve Ryujin III 360 ARGB ile aradıklarını buluyor.

Bu dört modelde de aynı olağanüstü stilde sessiz ve etkili hava akışı sağlayan ROG MF-12S ARGB fanlar kullanılıyor. Bu manyetik fanlar olağanüstü dayanıklılık ve uzun süreli performans sağlıyor. Bu tasarım, hasar vermeden montaj yapabilmek için radyatör delikleriyle hassas bir şekilde hizalanıyor. Ayrıca bu fanlar papatya dizilimi şeklinde kullanılabiliyor. Böylece kullanıcılar diğer ARGB kasa fanlarını kolayca bağlayıp tamamen senkronize ışık efektleri oluşturabiliyor ve tek bir bağlantıyla zahmetsizce kablolarını düzenleyebiliyor.

RGB LED aydınlatma istemeyen kullanıcılar ise tamamen siyah ROG Ryujin III 240 ve ROG Ryujin III 360 modellerini tercih edebilir. Bu hepsi bir arada soğutucular birinci sınıf Noctua NF-F12 iPPC 2000 fanlara donatıldı. Fısıltı kadar sessiz 29,7 dBA seviyesinde ses çıkaran bu fanlar sessizlik ve hava akışı arasında mükemmel bir denge kuruyor.

Son teknoloji pompalar

8. nesil Asetek pompaya sahip olan ROG Ryujin III hepsi bir arada soğutucular olağanüstü soğutma potansiyelleriyle Intel ve AMD’nin en yeni üst seviye işlemcileri için ideal birer çözüm sunuyor. 3 fazlı motora sahip olan bu yeni pompalar önceki nesillere göre daha düşük özdirençle daha fazla akış sağlarken daha sessiz çalışmayı başarıyor.

ROG ayrıca daha iyi akış için kauçuk tüplerin çapını %40 artırdı. Kare biçimli soğuk plaka önceki nesle göre %32 daha geniş olması sayesinde son teknoloji işlemcilerle başa çıkabiliyor. Pompadaki soğutucu %42 daha yüksek kapasiteli yüksek hacimli radyatöre iletiliyor. Halihazırda üst düzey performans gösteren ROG Ryujin II modellerine göre bu yeni 360 mm hepsi bir arada soğutucular her 100 watt yük için 2 derece daha düşük sıcaklık sunuyor.

Birçok modelle uyum sağlayan ROG Ryujin III soğutucular hem AMD hem Intel makinelerde çalışıyor. Kullanıcılar ister Z790 ister X670 anakartlı bir son teknoloji bilgisayara sahip olsun, bu soğutucular onların ihtiyaçlarını karşılamaya hazır. Geriye dönük uyumluluk da son derece geniş. Ürünle gelen parça sayesinde kullanıcılar soğutucuyu AM5 soketli anakartlara takabiliyor. Modeller LGA 1700, LGA 115X veya LGA 1200 soketli Intel anakartlara takılmaya hazır olarak geliyor.

Canlı renkler

Üst seviye kişiselleştirme seçenekleri ve son derece değerli donanım verileri için ROG Ryujin III AIO soğutucularının pompa yuvasının üzerine 3,5 inçlik tam renkli bir LCD ekran eklendi. Yeni nesilde ROG kullanılabilir belleği 16 MB’tan 32 MB’a yükselterek daha net içerikler sunma imkanı sağlıyor.

İki kat bellek, özel görseller ve animasyonlarla iki kat eğlence anlamına geliyor. ROG Ryujin III ile kullanıcılar sistemlerinin tüm estetik görünümünü kendilerine özel bir animasyon, logo veya görselle tamamlayabiliyor. JPG ve GIF dosyalarıyla uyumlu olan bu ekranda gösterilecek şeyler kullanıcıların hayal gücüyle sınırlı.

ROG Ryujin III ayrıca donanım bileşenlerine ait verileri gerçek zamanlı olarak takip etmek için de kullanılabiliyor. Kullanımı son derece kolay olan Armoury Crate uygulamasıyla sıcaklık, voltaj, fan hızı veya frekanslar gibi kritik sistem bilgilerini ekrandan takip etmek mümkün oluyor. Daha gelişmiş takip için se ROG Ryujin III serisi AIDA64 Extreme uygulamasıyla kusursuz entegre oluyor. Bu üst seviye yazılım için lisansı olmayan kullanıcılar ROG Ryujin III serisi AIO sıvı soğutucu satın aldıklarında bir yıllık AIDA64 aboneliği kazanıyor.

Hava akışını paylaşın

ROG Ryujin III AIO soğutucular öncelikle son teknoloji işlemcileri soğutmaya öncelik verse de ayrıca VRM soğutmasını da güçlendirecek şekilde tasarlandılar. Pompanın üzerine yerleştirilen yenilikçi Eksen Teknolojili fan, işlemci yuvasının etrafındaki devrelere de sürekli hava akışı sağlıyor ve bu bileşenlerin uygun sıcaklıklarda çalışmasını sağlıyor.

ROG bu nesilde önemli yeniliklerle pompa fanlarını her zamankinden de verimli hale getirdi. Genişletilen yeni fan Eksen Teknolojisi tasarımını taşıyor ve statik basıncı bir önceki nesle göre %71 oranında artırıyor. Yeniden tasarlanan hava akış kanalları havanın en çok ihtiyaç duyulan yerlere iletilmesini sağlıyor. ASUS Armoury Crate yazılımı sayesinde kullanıcılar fan hızlarını kolayca ayarlayıp performans ve gürültü seviyesi arasında mükemmel dengeyi bulabiliyor.

Yeni nesil soğutma

ROG Ryujin III serisi AIO sıvı soğutucular kullanıcıların yeni bilgisayarlarına rakipsiz bir stil ve birinci sınıf soğutma performansı getiriyor. Geniş seçeneklerle herkes için ister beyaz ister siyah renkte mükemmel bir model bulunuyor. Kullanıcılar hangi stili seçerse seçsin 8. nesil Asetek pompa ve yerleşik pompa fanıyla muhteşem soğutma performansına kavuşuyor. Kullanıcılar pompanın üzerindeki tamamen kişiselleştirilebilen 3,5 inç ekranla sistemlerini göz alıcı hale getirebiliyor. Ayrıca ROG bu soğutucuları 6 yıllık geniş bir garantiyle sunuyor. Kullanıcılar ROG AIO soğutucularının bilgisayarlarına uzun yıllar hizmet edeceğinden emin olabilir.

Asus Republic Of Gamers Ryujin Iii Hepsi Bir Arada Cpu Sogutucu Serisini Duyurdu 3

Teknik özelliklerin tümünü http://www.asus.com adresinde bulabilirsiniz.

Tüm oyunları doya doya oynayabilmek için en iyi bilgisayarlar ve ekipmanları buradan inceleyebilirsiniz!

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın