facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

The Witcher 3 satışları resmi olarak 50 milyonu aştı!

CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt’ın dünya genelinde 50 milyondan fazla kopya sattığını açıkladı.

Ayrıca, CD Projekt Red, serinin tamamının 75 milyon kopya satışını aştığını doğruladı. Bu, 2007 yılında çıkan The Witcher, 2011 yılında çıkan The Witcher 2: Assassins of Kings ve 2015 yılında çıkan The Witcher 3: Wild Hunt’ı içeriyor.

The Witcher 3nun Satislari Resmi Olarak 50 Milyonu Asti 20230531 2

CD Projekt Red, şu anda The Witcher serisinde birkaç oyun üzerinde çalışıyor. Bunlar arasında muhtemelen The Witcher 4 olan Project Polaris de bulunuyor. Ancak, muhtemelen en erken 2025 yılında piyasaya çıkmayacak, çünkü sadece Mart 2022’de ön üretim aşamasına geçildi. Stüdyo ayrıca ilk Witcher oyununun bir yeniden yapımı üzerinde çalışıyor ve bunun açık bir dünyaya sahip olacağını doğruladı.

The Flame in the Flood geliştiricisi Molasses Flood, ayrı bir oyun olan Project Sirius üzerinde de çalışıyor. Ancak, geliştirme süreci yakın zamanda sıfırlandı ve yeni bir çok oyunculu yapı üzerinde çalışılıyor.

The Witcher 3nun Satislari Resmi Olarak 50 Milyonu Asti 20230531 3

The Witcher 3: Wild Hunt ilk olarak 2015 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sürümleri ise Aralık 2022’de yeni çıktı.

IGN‘in The Witcher 3 incelemesinde, “Hikaye çok ilginç olmasa da, ona dahil olan birçok karakter ve mükemmel dövüş ve RPG oynanışı, The Witcher 3’ü diğer RPG’lerin nadir olarak ulaştığı bir seviyeye taşıyor” denildi.

Tüm oyunları doya doya oynayabilmek için en iyi bilgisayarlar ve ekipmanları buradan inceleyebilirsiniz!

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın