facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

Eğer Diablo IV oyununda daha iyi bir oyuncu olmak istiyorsanız, işte size 29 ipucu

Cehennemde kaybolmak kolaydır, bu yüzden Blizzard’ın en son RPG oyununu geçmek için bazı öneriler.

Cehennem kapıları açıldı. Blizzard’ın köklü macera ve eşya toplama RPG oyunu Diablo IV nihayet çoğu platformda piyasaya sürüldü. Sanctuary’de yapılacak çok iş ve görülecek çok şey var, bu arada hem ürpertici hem de çekici olan bir yan görev var. Ancak Cehennem sıcak, iblisler ise acımasız olduğundan, oyun dünyasında ilerlemek kolay bir iş değil – tabii ki park bir yanmış manzara ve çürümüş otlarla doluysa. Bununla demek istediğim, Diablo IV’te ilerlerken yardıma ihtiyacınızın hiçbir zaman fazla olamayacağıdır. İşte alevli yolculuğunuzu biraz daha rahatlatmak için iki düzine ipucu:

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu1

Çevre Nesnelerini Parçalayın

Burada Diablo tecrübesine sahip olanlar için çok temel bir şey gibi görünebiliriz, ancak son ana oyunun yayınlanmasından bu yana on yıldan fazla bir süre geçtiğini hatırlayalım. Bu oyun, birçok insanın Diablo’ya ve genel olarak bu tür aksiyon-rol yapma oyunlarına tanışması olacak. Bu nedenle, iyi bir aksiyon-rol yapma oyunu kuralı olarak, görüş alanınızdaki her şeyi kırmanız gerektiğini unutmayın: variller, sandıklar, raflar – Diablo IV’te neredeyse her şey ya altın ya da eşya düşürür, üstelik bazen sağlık iksiri gibi değerli yeniden doldurmaları da içerir.

Ancak, Sanctuary’deki çevresel nesneleri parçalamak size karakterinize ve yeteneklerinize bağlı olarak pasif bonuslar da sağlayabilir. Örneğin, Necromancer, Enhanced Reap yeteneği sayesinde iki saniye içinde bir düşmanı öldürdüğünde saldırı hızında bir artış elde edebilir. Ancak, bu bonusu elde etmek için bir düşmanı öldürmeniz gerekmez. Enhanced Reap etkinleştirilmiş bir kutuyu keserseniz, o saldırı hızı bonusunu kazanırsınız, yani oyundaki düşmüş nesneleri yok etmek, bir sonraki karşılaşmanız için daha güçlü hale gelmenizi sağlayabilir.

Sunakları ve Tapınakları Ziyaret Edin

Sanctuary’nin her yerinde, etkileşime girebileceğiniz birçok dikilmiş heykel bulunmaktadır. Bu heykellerin bazıları Tapınaklar iken diğerleri daha nadir olmak üzere Lilith’in Altarlarıdır ve hastalıklı bonuslar verir. Lilith’in Altarları örneğin, Succubi Kraliçesi’nin kendisine benzeyen heykeller, tüm karakterlerinize kalıcı bir istatistik artışı sağlar. Diğer taraftan, Tapınaklar size geçici bir lütuf verir; örneğin, sizi çoğu düşmanı toptan elektrokütleme yeteneği olan çatlayan bir şimşek topuna dönüştürebilir veya kısa bir süreliğine hasara karşı dayanıklı hale getirebilir. Bunlar, genel gücünüzü artırmak ve düşmanları kolayca temizlemek için kısa süreli bir avantaj elde etmek için harika yollardır. Onları ziyaret edin.

Dungeonlardan Kısa Yoldan Çıkın

Diablo IV’de yağmalanacak 200’den fazla zindan bulunuyor ve bunların çoğu uzun, birden fazla yol ve bol miktarda çıkmaz sokak içeriyor. Birinde kaybolmak kolaydır ve tamamladıktan sonra 10. veya 100. zindandan ayrılmaktan sıkılmak daha da kolaydır. Ancak bunun için bir zindandan kurtulmanın daha basit bir yolu vardır ve o da oyunun iletişim tekerleğidir. D-Pad üzerine yukarıya basarak çeşitli duygusal ifadelerin bulunduğu bir daire şeklindeki tekerlek erişebilirsiniz, “Sevinç”ten “Teşekkür Ederim”e kadar. Bu tekerlekte varsayılan olarak sol üst kadranına yerleştirilmiş bir “Zindandan Çık” seçeneği bulunur. Bu seçeneği seçmek, üzerinde “zindandan ayrılıyor” yazan mavi bir yükleme çubuğunu ortaya çıkarır. Bu çubuk dolduğunda, hop, zindanın girişine geri dönersiniz. Bu gerçekten kurtarıcı bir özelliktir ve zaman kazandırır, çünkü bir zindandan çıkmak için geri dönüp geri gitmek zorunda kalmadan Sanctuary’yi keşfetmeye devam edebilirsiniz.

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu2

Eşyaları Satmak Yerine Parçalayın

Bu bir eşya toplama RPG oyunu olduğu için, birçok eşya toplayacaksınız. Ancak hepsi harika olmayabilir, bu yüzden envanterinizde daha fazla ekipman için bazı değerli alanı boşaltmak için sadece satmak isteyebilirsiniz. Satmanızı kesinlikle teşvik ediyorum, ancak öncelikle Sanctuary’deki birçok demirciyle birlikte eşyaları parçalamayı düşünmelisiniz. Bunu yapmak, ekipmanınızı yükseltmek için kaynaklarla ödüllendirir ve eğer ekipman “parçalama ile yeni bir görünüm açar” şeklinde bir ibare taşıyorsa, özelleştirilebilir karakteriniz için tatlı bir yeni görünüm elde edersiniz. Bu sanki bir alana bir bedava gibi bir anlaşma ve dürüst olmak gerekirse, kim cehennemvari şıklığın hepsini istemez ki?

Eğer yeterince sertseniz, World Tier II’yi deneyin

Diablo IV’e başlarken, ne kadar eşya düşeceğini, düşmanların ne kadar güçlü vuracağını ve ne kadar XP alacağınızı belirleyen küresel bir zorluk ayarı olan World Tier’ı seçmeniz istenir. World Tier I’de başlayabilirsiniz, ancak diğer mevcut seçenek olan World Tier II’ye geçmek size birkaç değerli avantaj sağlar. Evet, düşmanlar daha güçlü ve daha fazla hasar verebilir, ancak bu zorluk seviyesinde oynamak size çöp düşmanlardan %15 daha fazla altın ve %20 daha fazla XP kazandırır, bu da Sanctuary’de hızlı ilerlemek istiyorsanız harikadır. Ve endişelenmeyin, çünkü – Hardcore bir karakterle oynamıyorsanız – ölüm pek bir ceza veya gerileme değildir, bu yüzden seviye kazanımlarınızı artırmak için World Tier II’yi çalışarak geçebilirsiniz. Ancak bu zorluğu hoş karşılamıyorsanız, her zaman Kyovashad’ın merkezinde bulunan World Tier Heykeli’ne erişerek World Tier I’e geri dönebilirsiniz.

Zindandan Çıkmadan Önce Her Yeri Keşfedin

İletişim tekerleğindeki “Zindandan Çık” özelliğini kullanmadan önce, zindanın tamamını didik didik ettiğinizden emin olun. Bu açıkça bir şey gibi görünüyor, ancak keşfedilecek 200’den fazla zindan olduğunda, her birini gezmek oldukça yorucu hale gelebilir. Bununla birlikte, bunu yapmak, rastgele bir etkinlik, beklemedik bir alan patronu veya gizli bir sandıkla karşılaşmanızı sağlar, hepsi size eşya veya deneyim puanı ödülü verir. Ve Diablo IV’ün tam amacı da bu değil mi: ekipman ve deneyim puanı? Bu fırsatları kaçırmayın.

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu5

Çoğu dükkan sahibinden hiçbir şey satın almayın

Sanctuary’nin çeşitli bölgelerinde zırh, mücevher ve silahlar gibi çeşitli eşyalar satan çeşitli dükkan sahipleri bulunuyor. Eğer vitrinlerinde gezinmek ve belki de indirimde olan birkaç eşya kapmak isterseniz, tamamen doğal bir istek. Ancak, bir basit nedenle dükkan sahiplerinden hiçbir şey satın almamanızı şiddetle öneririm: Onların kar marjları inanılmaz derecede yüksek! Örneğin, başlangıç bölümünden sonra Necromancer için iki eline alınabilen bir tırpan satın almak istedim, çünkü iki elindeki kılıç yeterince hasar vermiyordu. Dini başkente ulaştığımda hemen Kyovashad silah satıcısına gittim, ancak sıradan bir iki eline alınabilen tırpanı neredeyse 15.000 altına satıyor olarak buldum, o sırada cebimdeki altının beş katı kadar. Bu genellikle böyledir ve alışveriş yapmak boşuna bir uğraş haline gelir, özellikle cehennemin derinliklerinde yürüyerek ve yağmalayarak çok daha iyi eşyalar bulabileceğiniz bir durumda.

Yan Görevler Deneyim Puanı Kazanmak İçin Mükemmel Yöntemlerdir

Sanctuary çevresinde dolaşırken, muhtemelen haritanızda mavi bir ünlem işaretiyle belirtilen karakterler ve nesnelerle karşılaşacaksınız, bu da yan görevleri tetiklediğini gösterir. Onları hemen alın ve başlayın, çünkü düzenli olarak size büyük miktarda deneyim puanı ve bazı kullanışlı kaynaklar, örneğin iksirler oluşturmak için otlar veya ekipman yükseltmek için malzemeler gibi ödüller verirler. Bazı yan görevler saniyeler içinde tamamlanırken, bazıları dakikalar sürebilir, ancak her iki durumda da onları tamamlamak, sizi bekleyen daha zorlu zorluklar için birkaç seviye kazanmanın harika bir yoludur.

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu3

Güzel Bir Ekipman İçin Dünya Etkinliklerine Katılın

Ana görevler ve yan görevlerin yanı sıra, Sanctuary’nin çeşitli bölgelerinde sıklıkla düzenlenen dünya etkinlikleri bulunur. Bazı durumlarda, etkinlik size bir arabanın veya sivillerin bir iblis sürüsünden korunmasını görev olarak verebilir. Diğer zamanlarda, bir ritüelin tamamlanmasını engellemek veya belirli bir düşmanı kısa bir süre içinde yenmek gibi görevlerle karşılaşabilirsiniz. Eldeki göreve bağlı olarak, bu dünya etkinliklerini tamamlamak sadece tonlarca deneyim puanı kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda zorluklara değer bir ekipman elde etme şansını da sunar.

Yerde Duran Tüm Eşyaları Toplamayın

Diablo IV’de etrafta duran tüm eşyaları toplamak yerine biraz daha seçici olmak önemlidir. Oyun boyunca pek çok eşya düşecektir ve hepsini almak zaman alıcı olabilir. Bunun yerine, daha değerli veya ihtiyaç duyduğunuz eşyaları seçerek envanterinizi düzenli tutun. Değerli eşyaları, özellikle yüksek dereceli ekipmanları veya nadir özelliklere sahip olanları almanız önemlidir. Aynı zamanda, eşya düşürme hızını artıran pasif yeteneklere sahip olduğunuzda veya envanteriniz dolu olduğunda da daha seçici olmanız gerekebilir. Böylece, sadece önemli ve değerli eşyaları toplayarak daha etkili bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Zayıflıkla Zararı Artırın

Trash moblar ve dev patronlarla kavgaya girdikçe, Sanctuary’nin her yanında düşmanlara çeşitli durum etkileri uygulayacaksınız. Oyun size hastalığın adını bildirse de, her zaman ne yaptığını söylemez. Zayıflık (Vulnerability), düşmanlar üzerinde öncelik vermeniz gereken bir durum etkisidir. Zayıflık durumuna düşen düşmanlar, sağlık çubukları mor renk aldığında vurulduklarında %20 daha fazla zarar alırlar. Bu, güçlü düşmanları etkisiz hale getirmek için harika bir yoldur çünkü herkes, hatta siz bile, zayıflığa yenik düşebilirsiniz.

Bir kasabadan ayrılmadan önce Hızlı Seyahat Noktasını Etkinleştirin

Sanctuary, hızlı seyahat etmek için kullanabileceğiniz birçok yol noktasıyla doludur. Bazıları otomatik olarak etkinleşir, örneğin bir kaleyi yendikten sonra kazandığınız noktalar gibi, ancak diğerleri çeşitli kasabalarda manuel olarak etkinleştirmenizi gerektirir. Haritada konumunuzda yeni bir yol noktası simgesi (bir dairenin içindeki bir üçgen) gördüğünüz her zaman, bunu etkinleştirmeyi unutmayın.

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu4

Yol noktalarından bahsetmişken

Oyunun Prologue bölümünün sonunda Lorath Nahr’ın Kuru Bozkırlar’a doğru yol almasıyla sona eren bölümden sonra Fractured Peaks’te bulunan Nevesk yol noktasını geri dönerek almayı unutmayın. Bu şekilde ileride sinir bozucu geri dönüşlerden kaçınmış olursunuz. Nevesk, Kyovashad’a kısa bir yolculuk mesafesinde yer alır ve burada keyifli Woodsman of Nevesk görev serisini başlatabilirsiniz. Ayrıca, oyunun hikayesini ilerletmek için Kuru Bozkırlar bölgesine giden iyi bir giriş noktasıdır.

Hazır değilseniz bile, yapmaya hazır olduğunuz tüm görevleri alın

Daha önce de belirtildiği gibi, yan görevler mavi ünlem işaretleriyle işaretlenir. Onlara sahip olan her NPC ile konuşun ve görevi listenize ekleyin, hemen tamamlamayı planlamasınız bile. Bazı görevler sadece X miktarda bir eşya toplamanızı veya Y sayıda düşman öldürmenizi gerektirir, bu da diğer işlerle meşgulken bu gereksinimleri otomatik olarak tamamlamanızı kolaylaştırır. Unutmayın, aynı anda sadece 20 yan görev tutabilirsiniz, ancak yer açmak için iptal ettiğiniz herhangi bir görev, Sanctuary haritasında bulduğunuz yere geri döner, bu nedenle yer olduğunda yeniden alabilirsiniz.

Her zaman iksir iç!

İksirler envanterinizde Tüketilebilirler sekmesinin altında bulunur. Bunlar 30 dakika boyunca etkili olur ve çeşitli farklı bonuslar sunar, ancak hepsinin ortak bir yararı, zamanla gerçekten karşılığını veren %5 deneyim artışıdır. İksirleri Sanctuary’nin çeşitli yerlerinde bulunan veya Yan Görev ödülleri olarak bir kese şeklinde elde ettiğiniz malzemelerle Herbolog’da yapabilirsiniz. Seviye atladıkça, hazırlayabileceğiniz daha güçlü iksirlerin kilidini açarsınız. Bazıları maksimum canınızı artırır veya kaçma şansınızı yükseltirken, diğerleri özellikle şeytanlar, yaratıklar, insanlar gibi belirli bir canavar “ailesine” karşı önemli bir hasar artışı sağlar. Bunları The Witcher 3’teki yağlara benzetebilirsiniz. Önceden genel olarak neyle savaşacağınızı biliyorsanız, içmek için bir iksir vardır. Her zaman iksir için, dostlarım.

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu6

Arkasındaysa, vur patlasın çal oynasın.

Seriye aşina olanlar bunu zaten biliyor olacaklar, ancak kötü adamlarla boğuşurken bu kuralı hatırlayın. Diablo’nun canavar sürüleri genellikle tipik bir RPG takımı gibi davranır, tanklarını öne gönderirken hasar veren ve destek birimlerini arka planda tutarlar. Biz, bu stratejiyi bozmak için önce arka hattı vurmak istiyoruz. Seyahatiniz sırasında şu adlara rastlarsanız – Şamanlar, Korsanlar, Kemik Ballistaları veya Pislik Yürüyücüler gibi – kesinlikle önce onların üstesinden gelin, bana güvenin. Ve sürülerden bahsetmişken…

Onları Topla

Takip eden düşmanları stratejik bir geri çekilmeyle bir araya getirmek alışkanlığı edinin, tercihen bir kapının giriş gibi dar bir noktada, böylece bu salaklar hepsi bir araya toplanır ve siz de lezzetli bir alan etkili (AOE) saldırı yapabilirsiniz. Bu konuda…

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu7

Farklı Rolleri Olan Yeteneklere Sahip Olun

Genel olarak, kullandığınız yetenekler çeşitli rolleri doldurmalıdır. AOE için bir şeyler, patronlara yüksek tek hedefli hasar vermek için bir şeyler, savunma yeteneği ve daha sonra, nihai yeteneğiniz için bir şeyler istersiniz. Her bir yeteneğin hangi yardımcı özelliği sağladığını ve sıkıştığınızda hangi zamanlarda kullanılması gerektiğini iyi bilin.

Bir Ayarı Kapatın ve Kutsanmış Sessizliği Elde Edin

Seçenekler menüsüne gidin ve Ses sekmesine geçin, ardından aşağı doğru kaydırın. Tamamen aşağıya kadar gidin. Diğer kategorisinde yalnız başına bulunan “Hata Durumunda Oyuncu Sesleri” adlı ayarı bulacaksınız. Bu, muhtemelen yapmak istediğiniz bir şey için yeterli gücünüz olmadığında duyduğunuz şeydir: mana, ruh, enerji, öfke, ne isterseniz. Sağlığınız açısından, sürekli olarak karakterinizin belirli bir kaynağı tükendiğinde itiraz ettiğini duymamak için bu ayarı “Kapalı” olarak değiştirmenizi öneririm. Alternatif olarak, “Basit” seçeneğini seçebilirsiniz, bu durumda bir şeyler ters gittiğinde daha az dikkat çeken bir ses işareti kullanılır. Ve çoğu zaman yanlış gidecektir.

Sınıfınız Oyuna Başlarken Biraz Zayıf Olabilir, Endişelenmeyin

Biliyoruz ki tüm sınıflar başlangıçta dengeli hissettirmeyebilir, bu yüzden eğer uzun bir mücadelede hayatta kalmakta zorlanıyor veya bir patronu alt etmek için yeterli hasarı veremiyorsanız, sadece başınızı duvara çarpmaya devam etmeyin. Bir mola verin ve daha sonra geri dönün, çünkü Diablo IV’de yapacak çok şey bulunmaktadır. Belki ilginç bir yan görevle karşılaşırsınız ya da bir dünya etkinliğine kapılırsınız… Hey, orada bir mahzen mi var? A.B.E. doktrinini takip ediyorsanız, kısa sürede seviye atlayarak daha güçlü bir şekilde geri dönebilir veya tamamen farklı bir yapı deneyebilirsiniz. Bu da bizi şuna götürüyor…

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu7 1

Oyun içinde karakterinizi yeniden yapılandırın!

Oyun içinde karakterinizi yeniden yapılandırmanızı sağlayan bir özellik olduğunu belirtmek isterim. Diablo IV, karakterinizi seviye atlamaya başladığınız anda yeniden yapılandırmanıza izin verir. Hatta bunu yapmak için Sanctuary’deki birçok kasabadan herhangi birine özel bir satıcıya gitmeniz bile gerekmez; yapılandırmayı doğrudan beceri ağacı menüsünde yapabilirsiniz. Ve en güzel yanı, bunun oldukça ucuz olmasıdır, en azından başlangıçta. Daha düşük seviyelerde, karakterinizi yeniden yapılandırmak için sadece birkaç yüz altın harcamanız gerekir ve altın bol miktarda olduğu için çekingen olmanıza gerek yoktur. Cesur olun, deneyler yapın ve farklı şeyler deneyin. Yeni bir güçlü yapı keşfedebilirsiniz.

Dikkatlice izleyin!

Düşmanlar uzun saldırı animasyonlarına başladığında, size ciddi hasar vereceklerini bilin ve bu saldırılardan kaçınmaya hazır olun. Revenantlar, Fallen Overseer’lar, Khazra Mauler’lar ve Cannibal Gorger’lar gibi düşmanlar, size kafanıza yapacakları büyük saldırıları önceden işaret ederler. Aynı durum Khazra Abomination ve Blood Bishop gibi zindan patronları, hatta Diablo IV’nin ana görev hattında karşılaşacağınız birçok büyük düşman için de geçerlidir.

Minimap üzerinde Hazine Cinlerini kontrol etmeyi unutmayın!

Diablo serisine geri dönen hazine cinleri, sırtlarındaki dolu çuvallarla Sanctuary’de dolaşan para hırsızı küçük yaratıklardır. Onları avlamak ve altın ve eşya düşürdükleri için kesmek önemlidir, ancak dikkat etmezseniz kolayca onları kaybedebilirsiniz. Bu yüzden, geride bıraktıkları para izini takip etmenin yanı sıra, yerlerini tespit etmek ve onların kaçmadığından emin olmak için minimap’inizi kontrol etmek önemlidir; çünkü kısa bir süre içinde öldürmezseniz, sadece ortadan kaybolurlar.

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu9

Side görevleri unutun, öncelikle bir at edinin!

Ata binme deneyimi, Diablo IV’de atınızı edindikten sonra ve öncesindeki deneyim arasında gerçekten büyük bir fark yaratır. Bu gerçekten önemli bir detaydır. Ancak at sahibi olmak kolay olmayacaktır. İlk olarak, Diablo’nun ana hikayesinin I. ile III. bölümlerini tamamlamanız gerekecek, ardından Kyovashad’da ortaya çıkan “Mount: Donan’s Favor” görevini tamamlamanız gerekecektir. Bunları başarıyla tamamladıktan sonra, atınıza binmek, açık dünyada herhangi bir savaşı atlamanızı sağlayarak oyundaki birçok sıkıcılığı ortadan kaldırır. Ayrıca at üzerindeki bir grubun içine dalmanın her zaman keyifli bir deneyim olduğunu söylemek gerekir. Bazı sınıflar, Rogue ve Sorcerer gibi, Dash ve Teleport gibi hareket yeteneklerine sahip oldukları için ata ihtiyaç duymadan da iyi bir şekilde ilerleyebilirler, ancak hala at, sadece waypoint’ten waypoint’e geçmek işe yaramadığında etrafı keşfetmek için en hızlı yol olacaktır. Dahası, bir karakterde atları kilitlemek, gelecekte oluşturacağınız tüm karakterler için de atları kilitleyecektir. Gerçekten bir kısayol.

Mümkünse Kırmızı Şimşekten Uzak Durun

Genel olarak yaşamda bilge sözlerdir, ancak Diablo IV oyununu oynarken daha da önemlidir. “Shock Lance” yeteneğine sahip yaratıklar veya isimlerinde “Shocking” öneki bulunan canavarlara dikkat edin. Dirençlere rağmen, bu dönen kırmızı şimşekler diğer birçok şeye kıyasla size ciddi zarar verebilir.

Tüm o Murmuring Obollar için gerçek bir kullanım var

Murmuring Obolları, Sanctuary çevresinde haritada periyodik olarak beliren büyük turuncu dairelere adım attığınızda elde edersiniz, yani dünya olaylarını tamamladığınızda. “Peki bu Obolları ne yapacağım?” diye mırıldanıyor olabilirsiniz. Önünüzde iki seçenek var. Tamam, aslında üç seçeneğiniz var. Hiçbir şey yapmamak da bir seçenek! Ama daha kullanışlı olarak, Obolları, haritada bir soru işaretiyle gösterilen, parayla dolu bir çantayla işaretlenmiş Curiosities Town satıcısına teslim edebilirsiniz. Orada, obolları rastgele kalitede silahlar ve zırhlar için kumar oynamak veya Sanctuary’nin her yerinde bulunan sessiz sandıkları açmak için fısıldayan anahtarlar satın almak için kullanırsınız. Bunların ödülleri genellikle şaşırtıcı değildir, ancak ben yine de anahtarları stoklamayı seviyorum çünkü bu mekaniği tamamen unutmak çok kolay oluyor. Bununla birlikte, kumar oynamak, obollarınızı yakmak ve hala I. Aktan giydiğiniz pantolon gibi acil bir ekipman yuvasına ihtiyacınız olan bir yükseltme için çok kullanışlı olabilir.

Envanterinizi Düzenlemeyi Unutmayın

Sanctuary’nin yaratıkları gururla etrafta dolaşıp değerli eşyalar taşırken, siz de bu eşyaları onlardan güçlü bir şekilde alacaksınız. Envanterinizdeki Eşya Sıralama düğmesi, size zaman kaydetmenizi sağlayacak çünkü sahip olduğunuz eşyaları güç seviyesine göre düzenleyerek gerçekten değerli olanları bulmanıza yardımcı olur. Konsollarda, envanteriniz açıkken basitçe R3 düğmesine basmanız yeterlidir.

Eger Diablo Iv Oyununda Daha Iyi Bir Oyuncu Olmak Istiyorsaniz Iste Size 29 Ipucu8

Yetenek ağacınızı gözden geçirmek için anahtar kelime aramasını kullanın

Anahtar kelime araması, yapınızı daha iyi ayarlamak için son derece kullanışlı bir araçtır. Savunmasızlık durum etkisi veren bir yetenek mi arıyorsunuz? En iyi şekilde don hasarı veren bir efsanevi silah mı aldınız? Bu terimleri anahtar kelime aramasına girin ve sınıfınızın sunabileceği seçenekleri görün.

Bölgeleri Dolaşın

Diablo IV bir sayı oyunudur. Bu, eşyaları nasıl donatacağınızı düşünüyor olmanız veya bir düşman sürüsüne hasar veriyor olmanız fark etmeksizin, ekranı düzenli olarak sayılar kaplar. Ancak, bu daha da derinlere iner. Benimle birlikte gelin çünkü size R harfiyle başlayan birçok terim atacağım. Her bir bölgede bir dizi faaliyet yaparak Sanctuary’nin beş bölgesinde ün kazanır ve genel bölge ilerlemenizi ilerletirsiniz. Bölge ilerlemenizi her zaman harita ekranından görüntüleyebilirsiniz. Ün seviyelerini tamamlamak, ekstra yetenek puanları ve artırılmış iksir kapasitesi gibi ödüller kazandırır ve cehennem yaratıklarından sağ kalmak için paha biçilmezdir. Orada “gerçeklik” dediğime dikkat ettiniz mi? Evet, yukarıda bahsedilen Lilith’in Sunakları gibi, bu ödüller gelecekteki oluşturabileceğiniz karakterler de dahil olmak üzere hesabınızdaki tüm karakterlere fayda sağlar.

Bunun bilincinde olarak, Stratejik bir plan olarak, zamanınızı Sanctuary’nin ilk üç bölgesini keşfederek ve ün kazanarak yaymanızı öneririm. İlk iki bölge ilerleme seviyesini tamamlamayı hedefleyerek, iksir sınırlamanızı yükseltecek olan o güncelleme iksir kapasitesine sahip olursunuz. Gereken ünü basitçe etrafta dolaşarak bölgeleri keşfederek, yolculuğunuz sırasında rastladığınız yan görevleri yaparak elde edebilirsiniz.

KAYNAK: kotaku.com Diablo 4 Tips

Tüm oyunları doya doya oynayabilmek için en iyi bilgisayarlar ve ekipmanları buradan inceleyebilirsiniz!

Teknoloji dünyası hakkında en son çıkan haberleri takip etmek için bizi twitter ve instagram sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz!

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın