facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

Lenovo, MWC 2024 etkinliğinde güncellenmiş yeni cihazlarını sergileyecek ve aynı zamanda dünyanın ilk şeffaf dizüstü bilgisayarını tanıtacak.

Lenovo, MWC 2024’te Yeni Cihazlarını Sergileyecek

CES 2024‘te şeffaf OLED ekranlı televizyonlar ve ekranlar görmüştük, ancak bunlar genellikle yüksek seviyeli ürünlerdi. Şimdi ise şeffaf OLED ekranların dizüstü bilgisayarlara gelmesiyle ilgili yeni bir adım atılıyor. Lenovo’nun, MWC 2024’te dünyanın ilk şeffaf OLED ekranlı dizüstü bilgisayarını tanıtacağı belirtiliyor. Cihazın tasarımı da artık netlik kazanmış durumda.

Lenovo Mwc 2024te Yeni Cihazlari 1

Yenilikçi Bir Tasarım: Şeffaf Dizüstü Bilgisayar

Genellikle dizüstü bilgisayar endüstrisinde görmeye alışık olduğumuz tasarım dilinde, üreticiler sıklıkla benzer düzenlere bağlı kalır ve estetik açıdan önemli değişiklikler genellikle yeni nesil ürünlerde görülür. Ancak Lenovo‘nun şeffaf bir dizüstü bilgisayar üzerinde çalıştığının açığa çıkması, tamamen farklı bir tasarım diline geçişin işareti niteliğinde.

Lenovo laptoplara ulaşmak için tıklayınız!

Lenovo Mwc 2024te Yeni Cihazlari 3

Şeffaf ekran trendi, LG’nin Signature OLED T modeli ve Samsung’un CES 2024’te tanıttığı dünyanın ilk şeffaf MicroLED ekranı gibi ürünlerle dikkat çekmişti. Teknolojinin henüz gelişme aşamasında olmasına rağmen, Lenovo’nun bu trende hızla adapte olması mantıklı görünüyor çünkü sektör, tasarımda yeniliğe büyük ihtiyaç duyuyor. Lenovo‘nun şeffaf dizüstü bilgisayarının tamamen şeffaf bir ekrana ve çerçevesiz bir tasarıma sahip olacağı, ancak yapısal olarak büyük değişiklikler beklenmediği belirtiliyor.

Lenovo Mwc 2024te Yeni Cihazlari 2

Şeffaf ekranlı bir dizüstü bilgisayar fikri gerçekten de geleceğe yönelik gibi görünse de, artık bu tür ürünlerin gerçekliği daha yakın. Ancak şu anki sorun, günlük kullanımda şeffaf ekranların ne kadar verimli olacağıdır. Görüş açıları, parlaklık ve kontrast gibi faktörlerin henüz netleşmemesi gerekiyor. Neyse ki, bu soruların cevaplarını bulmak için çok beklemeyeceğiz çünkü MWC 2024, 26-29 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

Kaynak: wccftech.com

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın