facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

Qualcomm Snapdragon X Elite özellikli Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 resmi sürümden önce sızdı

ThinkPad serisinin Qualcomm Snapdragon yonga setlerine dönüşünün ilk detayları internette ortaya çıktı. Görünüşe göre ThinkPad T14s Gen 6 olarak gelecek olan dizüstü bilgisayarın Qualcomm’un uzun zamandır beklenen Apple M3 rakibini ilk sergileyenlerden biri olması bekleniyor.

WalkingCat (@_h0x0d_) yakında çıkacak olan bir başka Lenovo ‘Snapdragon Edition’ dizüstü bilgisayarın görüntülerini sızdırdı. Özetle, Twitter hesabı dün Yoga Slim 7 Snapdragon Edition‘a ilk kez bakılmasını sağladı. Özetle, piyasaya sürülmemiş dizüstü bilgisayar son Yoga Slim 7 nesillerine benzemekle birlikte, herhangi bir analog ses çıkışından yoksundur.

Buna karşın ThinkPad T14s Gen 6 ‘Snapdragon Edition’, Lenovo’nun Şubat ayında MWC 2024 sırasında tanıttığı ThinkPad T14s Gen 5 ile aynı bağlantı noktalarına sahip. WalkingCat’in sızdırdığı görüntüler özellikle aşağıdaki bağlantı noktalarını gösteriyor:

  • 1x 3,5 mm jak
  • 1x HDMI
  • 1x Kensington Kilit yuvası
  • 2x USB Tip-A
  • 2x USB Tip-C

Dahası, ThinkPad T14s Gen 6 özel fare düğmeleri, TrackPoint ve aktif soğutma çözümüne sahiptir. İkincisi resimde görülmese de, dizüstü bilgisayarın alt tarafında ThinkPad T14s Gen 5‘teki bir ızgaraya kıyasla iki ızgara bulunuyor. Referans olması açısından ThinkPad T14s Gen 6, Lenovo’nun ThinkPad X13s ‘ten sonra ürettiği ikinci Snapdragon destekli dizüstü bilgisayarıdır (Amazon’da 599,99 $’a yenilenmiştir). ThinkPad T14s Gen 6 sadece küçük kardeşinden daha fazla bağlantı noktasına sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda ThinkPad X13s‘e güç veren Snapdragon 8cx Gen 3 ‘ten çok daha güçlü bir yonga seti olan Snapdragon X Elite’i de sergileyecek. Ne yazık ki, ThinkPad T14s Gen 6’nın ne zaman satışa sunulacağı henüz belli değil, bu durum Yoga Slim 7 Snapdragon Edition için de geçerli.

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın