facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

VALORANT‘IN TÜRK AJANI FADE’İN İLK GÖRÜNTÜSÜ SIZDIRILDI!

Riot’un kendi sitesinde yaptığı duyuruda ise “Korkularını göm yoksa onları avlar. VALORANT’ın yeni Türk Ajanı Fade, avını eşit oranda terör estirerek ve taktiklerle takip ediyor. Devam et, saklanmaya çalış.” ifadesine yer verildi.

Riot Games in en çok oynanan ve dünyada büyük bir kitlesi olan Valorant oyununa bir Türk ajan geleceği söylentileri gaming dünyasında bir süredir konuşulan konular arasındaydı. Valorant konusunda yaptığı ciddi sızıntılarla bilinen ValorLeaks ise isminin Fade olduğunu duyurmuştu. Valorant karakter tasarımcısı John Goscickis yaptığı “Türk Kahvesi” ve “Lokum” paylaşımlarıyla bunların sadece söylenti olmaktan çıkmasına neden olmuştu.

Valorantin Turk Ajani Fadein Ilk Goruntusu Sizdirildi 20220419 1

Ajan Fade in ilk görseli bu şekilde sızdırılmıştı. Ellerindeki kınalar ve iki göz renginin de van kedisi edasıyla farklı görünmesi bizlere çok iyi düşünülmüş ve tasarlanmış bir karakter olduğunu gösteriyor.

Fade ilk olarak DRX ve ZETA DIVISION’ın 2022 VCT Masters Reykjavík’in alt turunda karşı karşıya gelmesinden önce ortaya çıktı. Fade’ın yetenekleri resmi olarak açıklanmadı, ancak diğer ajanları önemli ölçüde engelleyebileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Riot’un kendi sitesinde yaptığı duyuruda ise ‘’ Fade, karanlıkta karşılaşmak isteyeceğiniz son kişi. ‘’ olarak tanımlanıyor.

Valorantin Turk Ajani Fadein Ilk Goruntusu Sizdirildi 20220419 3

Fade’in oynanış ve tanıtım videosunu görmenin yanı sıra VALORANT geliştiricilerinin Fade karakteri ile ilgili anlatacaklarını öğrenmek için 24 Nisan’da Masters Reykjavik büyük finali bütün Valorant hesaplarından yayınlanacak.

https://www.twitch.tv/valorant

Ayrıca tüm oyunları doya doya oynayabilmek için en iyi bilgisayarlar ve ekipmanları buradan inceleyebilirsiniz!

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın