facebook pixel

Hafta içi Saat 14:00'a kadar ödemesi onaylanan hazır sistem harici siparişlerde aynı gün Kargo Ücretsiz!*

ASUS ROG XG27UCS ve XG27ACS monitörünü tanıttı

ASUS, her ikisi de 27 inç boyutunda olan ancak farklı çözünürlük ve yenileme hızlarına sahip iki ROG monitörü piyasaya sunuyor. Güncelleme, XG27UCS ve XG27ACS olarak adlandırılan iki ROG Strix monitörü içeriyor.

Her iki monitör de dağınıklık yaratmayacak şekilde tasarlandı ve oyuncuların standı akıllı telefon için bir tutucu olarak kullanmalarına olanak tanıyan ilginç bir tasarım seçeneği sunuyor.
Ayrıca, her iki monitör de şarj için kullanılabilen USB lype-C konektörleriyle donatılmıştır.

XG27UCS 4K çözünürlük ve 160 Hz yenileme hızına sahipken, XG27ACS 180 Hz’de 1440p oyun deneyimi sunuyor. Her iki monitör de 1 ms tepki süresine sahip ve bu monitörlerde gecikme yaşanmıyor. Yeni ROG Strix monitörler siyah rengin yanı sıra beyaz (G27ACS-W) renkte de satışa sunulacak.

ASUS, her iki monitörün de yırtılmasız oyun deneyimleri için NVIDIA G-SYNC’i desteklediğini doğruluyor. Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync) de destekleniyor. Paneller, DisplayHDR 400 sertifikasyon standartlarını karşılayan HDR teknolojisiyle uyumludur. Ne yazık ki HDR 600 değil, ancak bunun bir bütçe segmenti olduğunu unutmayın. ASUS ayrıca geniş bir
(%95-97) Her iki panel için DCI-P3 gamut desteği.

Görünüşe göre burada bir Al algoritması var, GamePlus teknolojisi sahneleri gerçek zamanlı olarak analiz ediyor ve daha iyi doğruluk için artı işaretini ayarlıyor. ASUS ayrıca yerleşik Dynamic Shadow Boost teknolojisinin, oyunculara düşük ışıklı sahnelerde avantaj sağlamak için parlak alanları aşırı pozlamadan karanlık alanları aydınlatacağını iddia ediyor.

Bağlantı seçenekleri arasında DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 ve DP Alt modu ve Güç Dağıtımı özellikli USB Type-C yer alıyor. XG27ACS şu anda 269 ABD Doları başlangıç fiyatıyla satışa sunulurken, XG27UCS yakında 449 ABD Doları fiyatla piyasaya sürülecek.

Paylaş:

EN UYGUN FİYATLI GAMİNG ÜRÜNLER

Yorum yapın